2011. február 23., szerda

Ha a nem bírjuk az utazást

Ferikének az utóbbi időben gondja van az utazással - nevezetesen felfordul tőle a gyomra. Mivel korábban ilyen baj nem fordult elő, először ráfogtuk az ételre, aztán arra, hogy túl volt öltöztetve, aztán megint az ételre, a kátyús utakra, de egy idő után kifogytunk a gyanúsítottakból és kénytelenek voltunk szembenézni a ténnyel, hogy a gyerek nem bírja az utazást.
Sokat nem tehet ilyenkor a szülő, egyszerűen be kell menni egy patikába tanácsot kérni. Nekünk a Cocculine nevű szopogató tablettát ajánlották - direkt 2 évesnek kértük -, és úgy tűnik be is vált. Utazás előtti nap egy, aznap 2 tablettát adtunk Ferikének, és eddig 100%-os a siker - egy utazást megúsztunk hányás nélkül.
Ez a gyógyszer amúgy homeopátiás és tisztán növényi alapanyagokból van. Különösebb íze nincs és mellékhatásairól sem tudnak, tehát nem kínszenvedés. Ha gond van a kicsi gyomrával, én csak ajánlani tudom. Ja, Ferike nem szopogat semmit, úgyhogy egy korty gyümölcslébe összetörve és feloldva adtuk be neki, de így is működött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése